Nerki - choroby

powitania, pytania, Dot. Terenowa Byczyna

Moderatorzy: historyk75, Smirnoffklb

Nerki - choroby

Postprzez Mazdan » 23 września 2021, o 09:26

Czy ktoś z Was poleca jakieś artykuły na temat schorzeń nerek? Będę wdzięczny za podrzucenie!
Mazdan
kierownik padliny

Postprzez » 23 września 2021, o 09:26

Re: Nerki - choroby

Postprzez givenchy » 27 września 2021, o 14:49

Zdecydowałam, że wypowiem się w tym wątku ponieważ jestem zdania iż tego typu informacje najlepiej od samego początku czerpać ze sprawdzonych, zaufanych źródeł. Takie treści z pewnością możesz odnaleźć wchodząc na stronę dbajonerki.pl Znajdziesz tam bardzo konkretne porady jeżeli chodzi o dbanie o nerki, ale także odpowiednią dietę i inne. U mnie w rodzinie wiele osób miało problemy z nerkami dlatego ja żeby zapobiec temu możliwie jak najbardziej i najszybciej profilaktycznie zażywam odpowiedni suplement i jest nim produkt Dbajonerki. Na informacje dotyczące zarówno tej strony jak i samego produktu trafiłam z polecenia koleżanki z pracy i jestem jej za to bardzo wdzięczna. Na stronie znalazłam dokładnie wszystko wyjaśnione, więc nie było potrzeby dalszego kombinowania i szukania innych rozwiązań - zdecydowałam się na zakup suplementu i zamierzam nadal kontynuować jego zażywanie ;) Zdecydowałam, że taką wiedzą warto dzielić się dalej stąd też moja wypowiedź w tym wątku. Może akurat komuś z obecnych tutaj forumowiczów przydadzą się te treści.
givenchy
kierownik padliny

Re: Nerki - choroby

Postprzez Globtroter2222 » 24 listopada 2021, o 12:59

Te choroby nerek są straszne moim zdaniem. Najlepiej iść po prostu do jakiegoś wysokiej jakości eksperta. On na pewno może skutecznie pomóc. Ja przynajmniej tak to widzę obecnie!!!
kierownik padliny

Postprzez » 24 listopada 2021, o 12:59

Powrót do Ogólny, Autoklub Terenowa Byczyna